Denna vecka har jag utökat min egen verksamhet. Genom att ta tjänstledigt 40% från mitt jobb på Varbergs kommun har jag fått utrymme att ägna mig mer åt min konsultverksamhet. Under veckan träffade jag massor av inspirerande och kreativa människor och fick flera önskemål om uppdrag och samarbeten.

Vad är det då jag gör? Jo, jag hjälper företag, organisationer och individer att nå sin fulla potential genom att ta fram visioner, sätta mål och skapa planer för att uppfylla dem. Digitala strategier hjälper jag också till med. 

För den som behöver skapar jag  kommunikationsplaner och hanterar mediakontakter genom bland annat pressreleaser och presskonferenser.

Bredden har visat sig vara särskilt intressant för företag som inte tidigare vänt sig till konsulter. Hos mig får man hjälp med många olika saker istället för ett enskilt ärende.

Nu ser jag med glädje framemot nästa vecka. 🙂