Hur inleder ni era möten?

Vi inleder med Önskat läge. Vi ställer oss frågan: “Vad vill vi kunna säga när vi avslutar mötet?” Det är ett väldigt bra sätt att starta, men viktigast av allt är förstås att följa upp vid mötets avslut att vi nått det önskade läget. Idag var vi överens om att vi nådde dit.

Alex, Emil, Isak och Anders uppnår önskat läge.

Recond UF är tre killar som har en väldigt bra affärsidé. De tvättar din bil hemma hos dig, men gör det miljövänligt genom att samla upp allt vatten för rening. Cover and Move AB är stolt att kunna vara bollplank åt detta drivna gäng unga entreprenörer. De har valt Anders som sin rådgivare.

Kika in på Recond UF:s Instagram och se hur du får ren bil och samtidigt ett rent samvete!

Läs mer om UF på Ung Företagsamhet Halland. Är ditt Önskade läge att bli rådgivare åt Unga Företagare?