Recond UF är Årets UF-företag och har levererat Årets tjänst. När Ung Företagsamhet hyllade unga entreprenörer kammade Recond UF hem första pris i de två tunga kategorierna Årets tjänst och Årets UF-företag. Efter att ha slitit hårt under hösten och vintern har de välförtjänt uppmärksammats av UF i Halland. Nu är nästa steg att tävla nationellt i båda klasserna.

Alex, Isak och Emil i färd med att leverera ännu en ren bil till en kund med rent samvete. Med hjälp av presenningen samlas allt vatten upp och återvinns.

Affärsidén är genial. Sveriges enda mobila biltvätt kommer hem till dig och tvättar din bil miljövänligt på din uppfart. Genom att tvätta bilen ovanpå en presenning kan de samla upp allt vatten och miljömässigt återvinna detta. Ren bil OCH rent samvete.

För den som inte har tid eller möjlighet att själv tvätta bilen men ändå vill få ett fantastiskt tvättresultat utan att belasta vår miljö är Recond UF:s lösning fantastisk. Prisvärt och miljöanpassat!

Prisutdelningen skedde i en direktsänd nät-TV. Sändningen kan ses i efterhand här.

VD Alex Ahlstedt intervjuades också av P4 Radio Halland. Hör intervjun här. Hallands Nyheter skrev om dem här. (betallänk)

Den som vill boka en tvätt och läsa mer om tjänster och priser gör klokt i att besöka https://www.instagram.com/reconduf/

För Cover and Move AB har det varit oerhört givande och roligt att kunna bidra som rådgivare till Recond UF. Är du företagare och vill stötta unga entreprenörer kan du kontakta Ung Företagsamhet här.